8 tipp a Utazás a Newborn

Utazik a baba van valami a leckét a frusztráció sok szülő. A helyzettől függően és a körülmények, amikor utazik, akkor rendkívül súlyosító és nehéz kezelni, ami nagyrészt a szálláshelyek hiánya, hogy az utazási cégek, sőt fickó utazik, hogy azok számára, akik utazik a baba. Tekintettel arra, hogy minden gyermek nagy valószínűséggel okoznak nagy felhajtás, és nagy a zaj az útra, amely ugyanúgy érdeke más utazók, a tiéd, hogy nem a legjobb, hogy tudod.

Greenland Travel – 2003

1) Isolate magad más személyek – A baba könnyen válhat ösztönözni, és semmi sem rosszabb, majd miután ez történik akkor, amikor megpróbáljuk őket le a nap, vagy aludni. Hangos zajok és beszéd hatására a baba, hogy hegyezi így próbálják meg elkerülni ezeket a helyzeteket

2) Legyen felkészülve – Ügyeljen arra, hogy számíthat a rosszabb, ha utaznak. Gyógyszerek, extra ellátás, és az élelmiszer szükségszerűség. Te nem lehetsz biztos, hogy minden, amit otthon szolgáltatásként utazás közben.

3) Kap egy személygépkocsi, szállodai szoba, stb – ugyanezen logika mentén, mint az 1. számú, kevesebb inger, annál jobb, és ez tartja mind a te és mások utazó boldog. Szétválasztásával magát, amennyire csak lehetséges, a többi ember, akkor nem csak megszünteti az esélye terjedő baktériumok és a baktériumok, veszélyes elemeket a baba, akkor is növeli a komfortérzetet minden érintett számára.

4) Győződjön meg arról, hogy a biztonság megfelelő – Sajnos, amikor repülővel utazik, légitársaság biztonsági könnyen lehet, állítsa meg a folyadékok, hogy a legtöbb csecsemő használatához szükséges fenntartáshoz. Emiatt rajtaütés, szükséges lehet megtalálni valamilyen módszer folyadékot szállít, ami elfogadható. Bár ezekben a korlátozások megszüntetésekor, akkor lenne értelme, hogy hívja előre az idő, és győződjön meg róla, hogy egyértelmű a szabályokat érintő csecsemők és a folyadékok, hogy Ön lehet folytatni a síkra. Mivel nyilvánvalóan sok folyadékot nem szabad, akkor minden bizonnyal szeretné, hogy akkor hogy valamilyen folyadékot a gépre, így etetni a csecsemő.

5) Takarmány őket idő előtt, és tartsa őket jól táplált – A nem éhes gyermek boldog gyerek. Tehát ne elrugaszkodni etetés. Ha a járat rövid, akkor talán megúszod, de biztos, hogy van valamilyen táplálékot várja Önt az úticél helyét.

6) Ellenőrizze politika idő előtt – Ez mentheti meg a rengeteg erőfeszítést, hogy hosszú távon, és ez egy egyszerű dolog, hogy megértsük, minden a szabályok és rendelkezések a légitársaság és utazási magatartási kódexet. Ezzel erőfeszítést, akkor tedd magad tisztában minden lehetséges kivétellel, hogy a döntések a légitársaságok és megtudja, mi a felelősség, mint egy utazó is.

7) Készítsen egy zsák összes újszülött sebességváltó – elemek, mint a képlet, pelenkák és törlőkendő szükségszerűség. Természetesen, akkor szeretnénk összerakni egy táska az összes alapvető szükségleti cikkek és arról, hogy meg tudja-e szabadon mozogni, anélkül, hogy hagyja abba, és levadászni egy drogériában vagy a gyerekek boltba, hogy megtalálja pelenkák vagy más típusú különböző egyebeket, hogy lehet, elfogy az út közben. Azáltal, hogy ezt az extra erőfeszítést, akkor mentesíti magát a kényelmetlenséget kelljen törni az utazási fel leáll, miközben keresi a képlet, vagy pelenka, vagy valamilyen más típusú termékeket, hogy már elfogyott az vagy elfelejtettem bepakolni.

8) Relax – Ön a nyaralás. Összeveszett a házastárs csak hirdetések a stressz az utazás. Továbbá, újszülött érzékeli ezt, és lesz ideges is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation