Etetés éhes

Pár hónappal ezelőtt a megtiszteltetés ért, hogy a gyerekeimnek, hogy “tallózás a Hungry” a Sultana Kaliforniában. Ott voltunk 4 napig dolgoztam olyan emberekkel a világ minden tájáról, élelmiszeripari csomagolás az éhes emberek.

Sok a gazdák és a vállalati termelők körül a kis létesítmény adományoz az elutasított gyümölcsök és zöldségek tallózás. Az elutasított gyümölcsök és zöldségek nem rothadt vagy romlott; nem néznek vonzó annyira, adományoznak nekik, hanem dob el őket.

Gareth Williams – 2015

A nyári hónapok alatt számos ifjúsági csoportok egyházak és ott dolgozik, hogy száraz a gyümölcsöt, hogy adományozott. A gyümölcs helyezzük, majd vödrök és vödrök szállítják a világ minden tájáról.

Látogatásom során mi feladatunk az volt, hogy a csomagolás gallon Ziploc baggies a szárított zöldségek és fűszerek. Minden baggie nyújtott mintegy 120 ételeket; Az egyetlen dolog, ami szükséges, hogy ki volt a víz. Mintegy 33 baggies jutna minden hordó. Mi lenne lezárja az egyes hordók egy fém fedelet, és helyezze a címkére ez a hajózás.

Az egyik gyermekem volt a feladata, hogy megszámoljuk a hordók száma, baggies helyezi a tag a fedelet a hordó. A végén a munka alatt mi lenne megszámolni, hány adag van még csomagolva. Úgy gondolom, hogy a négy nap ott voltunk csomagolva, több mint 250.000 adag ételt. Imádja csinál matek.

Két külön alkalommal elhagytuk a tevékenységét csomagolás a hordók, hogy imádkozzanak az szállítmányokat, hogy elmész.

Az emberek ott, hogy mi volt együtt dolgozni, jött Kanadából. Azért jöttek dolgozni, mivel ők nyugdíjba, és volt bőven ideje, hogy élvezze az emberek, és hogy idejüket utazik. Az egyik gyermekem töltött egy kicsit az időt azokkal a nőkkel Kanadából, és az általuk adott neki egy szenvedély varrni. Számára ez nagy élmény volt.

Úgy érzem, nagyon szerencsés, hogy a lehetőséget, hogy a gyerekeimnek, hogy ezt a lehetőséget, hogy a kemény munka tallózás. Megtanulták a leckét az élet az emberek a világon a valós igényeknek, és munka közben kaptak egy oktatás területén is.

Ez nem volt nyaralni, ez egy iskolai tevékenység. Úgy érzem, ez miért van otthon iskolában a gyerekeket. Van több lehetőséget adjon nekik valódi életről és mi útmutatás, mint a fejét a tudás.

Úgy tervezem figyelembe a gyerekeimnek, hogy ezt a küldetést projekt jövőre dolgozni kitöltésével leves táskák az éhes emberek szerte a világon. Tallózás az éhes rendelkezik honlappal, és akkor látogasson el az oldalra és arraingments meglátogatni őket saját kezűleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation